Sverigetråden / Sverigelålin

...

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=UyoYf7rZVGI
youtube.com/watch?v=xFIG72iLRIc

/balt/.

Här är vi

Dags att se en film favä.

...

du får vara lite snabbare nästa gång user

>det är alldeles bäcksvart ute innan 20
Topp mys

Nä den här skappades först

Rapportera den andra tråden

jvdk

Och så slipper man bli bländad klockan halv sju på morgonen.

Vad lyssnar ni på?

youtube.com/watch?v=UyoYf7rZVGI

/katja/

youtube.com/watch?v=xFIG72iLRIc

Har bånge, vad göra?

De hade träffats av en ren slump, för det var ju knappast som att de rörde sig i samma kretsar och hade gemensamma bekanta. Tvärtom, hon och hennes sort avskydde han och hans sort och såg till att leva sina liv så att de kunde ha så liten kontakt som möjligt med negrerna, dessa förhatliga apor. Det gick dock inte att undgå att Stockholm var en mångkulturell stad och att centrum tidvis tycktes översvämmas av negrer, araber och andra folkslag som Sofie och hennes familj betraktade som smutsiga. Så en dag var hon på väg att träffa sin bästa kompis Andrea på Waynes på Drottninggatan, de skulle planera en partyresa till sommaren för att fira att de tagit studenten. Hon tog Tvärbanan från Nacka till Slussen, och därefter tunnelbanan till T-centralen och kom upp vid Sergels Torg. Det var en fin dag, solen sken, det var 20 grader och hon hade på sig korta jeansshorts där insidan av fickorna syntes, svarta ballerinaskor och en vit genomskinlig topp med vit spets-BH under.

Det är riktigt skönt att få mysa i mörkret nu när sommaren går mot sitt slut :3

bo som mest tre timmar ifrån norrköping så att jag kan komma och mjuka upp den

Rannsaka dig själv, Axel

Hon började gå uppför trappan till Drottninggatan och den var full av sånt folk som pappa varnat henne för, inte bara svartingar och babbar utan även svenska pundare och allmänt löst folk och hon fick kryssa fram emellan dem för att inte stöta ihop med någon. Hon kände hur tiotals ögon klädde av henne med blicken och hon försökte fokusera och titta rakt fram där hon satte fötterna. Hon lät blicken sjunka för lågt och hon såg inte att han stod precis i vägen för henne. Med en duns klev hon rakt in i hans bröst och hon hade sådan fart att han var tvungen att greppa henne med sina stora svarta händer för att de inte bägge skulle ramla. Hon blev livrädd och kunde inte få ur ett ord, hon stod bara där framför honom, alldeles nära och fortfarande i hans grepp. Hennes smått solbrända axlar och överarmar tycktes helt ätas upp av hans stora händer.
- "Ey se dig för tjejen!" sade han med ett stort leende mellan sina enorma läppar.
- "F-förlåt.. d-det var inte m-med flit" lyckades hon få fram medan hon lyfte blicken och såg de där stora bruna ögonen.

Runka alternativt kallt vatten.

Fan vad jag saknar D2.

Hade 2 buggade tal rasha armors och 3 buggade bälten innan jag fick mitt konto hackat...

Han var stor, riktigt stor. Säkert 190 cm lång och ganska mycket muskler, han var kanske 25, men det var svårt för henne att avgöra åldern på en neger eftersom hon sällan kom i kontakt med dom. Först kunde hon inte slita blicken från hans ansikte, det var något i ögonen som nästan hypnotiserade henne och hennes puls började slå snabbare och snabbare. Han hade fortfarande händerna om hennes axlar och hon började känna värme stråla från hans händer, medan hon undersökte honom med blicken. Han hade ett löst sittande linne på sig och under det såg hon hans muskulösa överkropp och på armarna stod några ådror ut över han stora biceps.
- "Du ska ingenstans va? Koom, sätt dig snacka lite skit tjejen!" sade han, fortfarande med det stora leendet medan han gesikulerade med armen mot en del av trappan bredvid honom. Där satt en till neger som såg ungefär likadan ut och en arab som var lite spinkigare och såg yngre ut, de nästan hånlog mot henne utan att säga något.