Malakes..??

malakes..??
you here??

gia pame ligo
>ta ellhnika thread einai toso comfy

Mono Xiwtes den mpainoun sto Cred Forums, roufane kaulia apo arapides kai mousoulmanous pou tous aresoun.

whats up re φαγγοτσ ??
pou iste?

το τραφικ λαγκ ειναι νεκρο ;

na se kano ping?

pios aapo sas anomalos postare to link afto me dio anilika koritsakia ellinopoula?

>

mia xara to tsekares vlammene omws

kai pos re koinoniko varos tha iksera ti itan an then to tsekairna? e ?

eides oti einai cp kai to tsekares parauta

My opinion for what it's worth. The Turks genociding you and the Armenians was just niggers killing niggers. Have a nice day

an mou pis oti esy pote then tsekares kanena link tha kano an hero

you were dropped alot on your head as a baby? werent you? i can tell

kanena link pou diafhmhzetai ws cp. mpoulo

se pistepsa...

poutsa mas

How come the best your country ever was, was when it was Roman? And the best my country ever was, was when we recognized all you people are niggers?

Not surprised the Greeks get butthurt

malista

Ehh la mojo, pusties

aftaaaaa

How do you malakes spell this in greek?

Τι ειπες για μενα καριολακι; Αν θες να ξερεις αποφοιτησα πρωτος στην ταξη μου στα ΟΥΚ και εχω συμμετασχει σε πολλες μυστικες επιχειρησεις κατα της Αλ' Κάιντα, και εχω πανω απο 300 επιβεβαιωμενους φονους. Ειμαι εκπαιδευμενος στον πολεμο γοριλλα και θεωρουμαι ο καλυτερος ελευθερος σκοπευτης σε ολο τον Ελληνικο στρατο. Για εμενα δεν εισαι τιποτα παρα μονο ενας ακομα στοχος. Θα σβησω τον αξιολυπητο εαυτουλη σου απο προσωπου γης με ακριβεια την οποια δεν εχει δει κανεις στον πλανητη αυτο, προσεξε τα λογια μου. Νομιζεις οτι μπορεις να τη γλιτωσεις λεγοντας μου τα αυτα τα πραγματα απο το διαδικτυο; Ξανασκεψου το, μαλακα. Οσο σου γραφω επικοινωνω με το μυστικο μου δικτυο απο κατασκοπους σε ολη την Ελλαδα και η IP σου εντοπιζεται αυτη τη στιγμη, γι' αυτο καλυτερα ετοιμασου για την καταιγιδα, ψαρακλα. Την καταιγιδα την οποια θα διαγραψει το αξιολυπητο πραγμα που αποκαλεις τη ζωη σου. Εισαι νεκρος, μικρε.

Μπορω να ειμαι παντου, ανα πασα στιγμη, και μπορω να σε σκοτωσω με πανω απο 700 τροπους, και αυτους μονο με τα χερια μου. Οχι μονο ειμαι αρτια εκπαιδευμενος στην αοπλη μαχη, αλλα εχω και προσβαση σε ολοκληρο το οπλοστασιο του ελληνικου στρατου και θα το χρησιμοποιησω σε ολη του την εκταση για να σβησω το αθλιο τομαρι σου απο την ηπειρο, μικρο σκατο. Αν ηξερες την ανιερη τιμωρια που το μικρο σου "εξυπνο" σχολιο θα εφερνε, μπορει να προσεχες τα λογια σου. Αλλα δεν το μπορουσες, δεν το εκανες, και τωρα πληρωνεις το τιμημα ρε ηλιθιε. Θα σε λουσω με την οργη μου και θα πνιγεις μεσα της. Εισαι νεκρος, μικρε.

Milaw apo Kipro.
Eimai stn skopia re mounia.
Entertain me.

molis eklasa

Lol, I don't speak subhuman. Try it in English.

Cyprus, Crete, Constantinople

autos prepei na einai o idios ilithios ellinas tou eksoterikou pou pas spaei ton poutso kathe fora pou anoigei elliniko thread