/tr/

Uzun adamı seviyoruz ediişın.

Other urls found in this thread:

toruchan.org/b/res/700517.html
toruchan.org/b/res/707851.html
toruchan.org/b/res/700517.html#710180
youtube.com/watch?v=cVcucPhko70
youtube.com/watch?v=mWQYaHQL69A
youtube.com/watch?v=DPyOhP1GTRQ
youtube.com/watch?v=wVGM9FdNJls
youtube.com/watch?v=wO4i75KsR0Y
youtube.com/watch?v=12gUDim9yko
youtube.com/watch?v=DYGc-31mEec
youtube.com/watch?v=C-iu8o5EObg
youtube.com/watch?v=smRs6_oXzwY
youtube.com/watch?v=MPvY3N3SrqU
youtube.com/watch?v=_W7-KIlklGY
youtube.com/watch?v=QgQLMOYIcAI
youtube.com/watch?v=qr2t3dXaJd4
youtube.com/watch?v=UJ0JUMG58qU
youtube.com/watch?v=cQcE4_7-X78
youtube.com/watch?v=WBTyqSXRxEk
youtube.com/watch?v=kpDPL_xNrxs
youtu.be/BWpsDWgODtk?t=3
youtu.be/blYXWQg1PgE
youtu.be/OjM2ZKyJk4Q
youtube.com/watch?v=7T6pgZdFLP0
independent.co.uk/news/uk/home-news/christian-fundamentalist-schools-performed-exorcisms-on-children-and-beat-pupils-in-religious-a7312681.html
youtube.com/watch?v=9V4ZlYc8bl4
instagram.com/emel.batu/
youtube.com/watch?v=gr5wqQr3doc
youtube.com/watch?v=NRtqDGP1KZc
twitter.com/NSFWRedditGif

idu turci i vise im

slavshit

burda çok tatlı kızlar var

toruchan.org/b/res/700517.html

burda da sapığın biri kuzenini çekmiş,

toruchan.org/b/res/707851.html

spora başlicam ama üşeniyorum .(

biraz da gülelim

zort pırt vsvs

ananız olmuş orospu

>toru

1453. najgora godina mojeg zivota.

toru ananı sikdi

çok fena kakam var

annenizin kıllı amcıkına sıçınız xocam

senin ananınkine sıçsam

ş*hİT mezarına sıç qnq

KAFAMI YUMRUKLUYORUM

aaaa kuzenini siken anonun kuzeni bu
toruchan.org/b/res/700517.html#710180

...

OSURDUM VE GÖTÜMDEN BOK PARÇASI GELDİ

...

Kadınlardan nefret ediyorum

Anan dahil mi?

ahahahahaaah

Hayır 25 yaş ve altı yeni nesilden nefret ediyorum
Sanırım bakir öleceğim

BEYLER ????

youtube.com/watch?v=cVcucPhko70

fakedir
inanmayin buna

youtube.com/watch?v=mWQYaHQL69A
sonbahardayız orospu çocuğu

Biraz da gülelim.

k-kadınlardan nefret etmiyosun qnq sadece t*rk kadınlarından nefret ediyorsun.

TURİ TURİ TURİ TURİİİĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ

Hojam siz dahi misiniz?

Sen sus lan gavat
Yine de her türlü türk kızları > diğerleri

bok koktu

>gavat oğlu gavat değil
>çomar
Ne diyim ki user
Çocukluk sevgilim de bir türktü tadı damağımda kaldı
Başka yörenin kızlarıyla geçinmek daha da zor olur diye düşünüyorum

zort

hahahahahahaha

youtube.com/watch?v=DPyOhP1GTRQ

YAV BU KIZ 17 YAŞINDA YAV BENİM OKULUMDAKİ 17 YAŞINDAKİ KIZLARA BAKIYOM HEPSİ MAYMUNA BENZİYO HEPSİ KAŞAR NEDEN BOKİSTANDA DOĞDUM BEN

...

KADERİM BOKİSTAN

...

BUGÜN KENDİMİ İNCİTTİM

Bırt

hahahahahahahaha

When night falls she cloaks the world
in impenetrable darkness.
A chill rises from the soil
and contaminates the air
suddenly...
live has new meaning.

am ellemek istiyom

götüm yanıyooooor

bazen nette goruyorum bunlari lan diyorum acaba biz mi yanlis yaptik. allahin unuttugu yerde calis didin, kendine bi duzen yaratmaya ugras kadinin orda tek derdi eltisine sunumsuz yakalanmak olsun. eti tutkuyu koltuga oturtsun falan. gerci aksam kocisine hazirladigi cayi hangi kurdele ile baglasam derdi olan kadin mi daha mutlu yoksa oglen tavuk durume talim olan ben mi bilemedim. eti tutkuyu koltuga oturtacak kadinlar evlenir de ben evde kalirsam sorarim olum size :(

t*rklerden nefret ediyorum

youtube.com/watch?v=wVGM9FdNJls

real human being
and a real hero

Melek gibi be moruq

pırt zart zort

Berbat

Waifum: youtube.com/watch?v=wO4i75KsR0Y

her yeri makyajlı orospu la bu aq

ay tiksiniyorum bunlardan

İKİ TABAK FASÜLYE YEDİKTEN SONRA OSURDUM

batılı asmrciler cringe

youtube.com/watch?v=12gUDim9yko

yalnızca iki? vay be

ingiliz bayraklı burda

bişey sor bana

*pırt*
hihihihihihihi

alin gercek asmr waifu gorsun gozleriniz

youtube.com/watch?v=DYGc-31mEec

Ailen alevi mi?

maymuna benziyor

youtube.com/watch?v=C-iu8o5EObg

asmr :))

niye böyle otistik soyadlar var orada

ne biliğim lan

yok ateistiz

O duruşa bir vuruş kaç kuruş?

youtube.com/watch?v=smRs6_oXzwY

kotu yem obez, vucudundaki yaglar beynine sicramis herhalde

ne diyosun lan

kek

n-nereden anladın ben olduğumu

anan ölsün helvasını yerken sen öl

burger+patates+obez+ter+12 gun dus almamis et kokusu aldim

beyaz kadınlar varken orangutana benzeyen bacak kadar boyu olan maymun suratlı çirkin asyalılara bakmak akıl hastalığından başka bir şey değildir.

>12 gün
aslında 3 aydır duş almadım

Sabah: bim sandviç ekmeği+bim peripella sütlü kakaolu fındık kreması+bim günlük süt

Öğle: yarım paket bim spagetti+bim kahvaltılık sos+su

Akşam: yarım paket bim spagetti+bim kahvaltılık sos+bim teatone ice tea

+zenci yarrağı

Excuse me, but one is the resident Turkish diaspora of London here in /tr/

I kindly ask you to go back to /brit/ and enjoy >British culture

+ Top kek

0-5 2000'li sikmek için school shooting yap

6-9 Kamalı sik

...

>T*rkler çok zeki millettir xocum

all my friends in school were either bulgarians (mostly) who spoke turkish (they were a big family from Burgaz) kurds or polish kids, and the 1% was british

I'd say since I never really hung out with much other Britborn people I'm more into the culture around the Blacksea, at least in the way I act.

>ülkenin yarısı zeka geriliği sınırında
>80-90 IQ'ya ulaşan şempanzeler olduğu iddia ediliyor

Hmmmm...

>a-atayiz
>a harfi olarak kullanılmış alfa

I sadly (luckily?) went to primary school in a white upper class area and then went to secondary and sixth form in a grammar school in London meaning throughout my whole education I didn't ever have a Turkish friend because they're all retards and wannabe road.

So over the years my mannerisms and use of English means hardly anyone thinks I'm Turkish, but deep down mans a Turk uno

Vokaro yap aksanına 31 çekcem
(You)lar için de sağol

Süsko toruchande takiliyon hee :DD

kimdir bu maymun?

yalnisca yaptim, kendini gaza getirme

annem belki disariya cikacak. Cikarsa, senin icin amq vocaroo yaparim keko

t*rkiyeyi sevmiyorum ama terk te edemiyorum wat do

Brits are so boring in their culture though, like all my mates in school may have been foreign but these lads were fun as fuck.

Ofc a great deal of my friends were British too but they were pretty Turkified just like everyone else, cause the Bulgarians came from Burgaz which is close to Istanbul and has a lot of Turks, the Kurds were raised as Turks in Turkey, the Poles grew up with us so they learned to act like us, the Brits used to be so quiet and polite but over time they learned to fit in.

We all got good GCSEs, went to a lot of parties, and had the times of our lives.

When you say we are retards you're just saying that cause you're in London, everyone is wannabe roadman over there unless you're rich, and if not then you're literally accepting being cucked by Brits which is just sad bro.

ananı siq

Same here, though I did have contact to more than enough turks... when Germans or others first meet me they think I'm German too, until they get to know my name or whatever. Got compliments on my German accent (or lack of the typical turk-speaking-german-accent) more than once

Annenizi de konuşturabilirsiniz hocam sıkıntı yok.

kültür: 80% yunan 20% "türk"

bu kim??

oçe

Sakallarımı kesince tavuk götüne dönüyorum. Kesmeyince ışid militanına benziyorum. Tipimi sikeyim

>hes a turk who doesnt live in london
rahhhhh, thats rare uno

I say were retards because we are. As a group of immigrants the only thing weve ever done is literally open a few doner shops, a few corner shops, a few chicken and chip shops, started the herion mafia back in the nineties, and recently weve opened a few law firms.

Weve failed as a culture to do anything. Parents care less about their children and more about the furniture of their home or visiting friends. We care more about how to cheat the benefits system than working and earning our money in less unethical fashions.

While one loves being a Turk, the community is a shit one filled with divide and hatred. And until it changes, I, for one, do not want to be a part of it.

Ben kesince peşmergeye (o gri iz) kesmeyince ışide dönüyorum

Elektrikli makineyle kısa tut ibne

bok gibi ülke bok gibi insanlar welcome to bokistan

>Elektrikli makine

Yillar once Manheim'a gitmistim bir dugun icin. Vay be, almanya resmen Turk kayniyo.

sansini deneme och

>alamancı """"erkek""""
sakallarını şekillendirmek veya bittiği yerdeki çizgiyi belirginleştirmek gördüğüm en ibne şey doğrusu

BÖYLE ÜLKENİN İÇİNE SIÇAM DİYECEMDE AĞZINA KADAR BOK DOLU ZATEN AQ ÜLKESİNİN

yuvanız yansın anan ölsün

then don't be, you're born British if you want to be, but I prefer being what I am

nobody here ever tried to cheat the benefits system bro, I'm on benefits but there wasn't any cheating involved

also turks didn't really achieve cool inventions because we are a more PRACTICAL people in a way, we're less academic but we have more common sense/quick thinking etc, we're a social community rather than an academic one but I was always encouraged by my parents to do good in school (well parent, dad was an asshole who i left when I was 13)

we've accomplished a lot in history, more than a great majority of countries bro, but we were more focused on domination and land and it sinks into the present, cause in a way there is a lot of hate in our community, we're all aggressive but we're friendly, and I am too but it's something that jumps out and can't be controlled

bak la sen ve yalakanı anlatmış

youtube.com/watch?v=MPvY3N3SrqU

benim yalakam?

>nobody here ever tried to cheat the benefits system bro
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAH vallahi that made me laugh.

Coming onto the hatred, its just so vapid and uneccesary. Were always divide by our past e.g. alevi, sunni, dinsiz, turk, kurt, kirbisli
We always seek to divde our coumminty than to bring ourselves together.

sen kim köpeksin?

when I mean here I mean here as in my town in south east england, maybe some of the poles, but none of the kurds/turks/bulgars

and as in community dividing? my friend group was literally 20ish people full of turkish speaking bulgarians, turkish speaking kurds, turkified poles, and brits who managed to fit in

The guys doing the dividing are always the same, you know.
I can assure you any alevi community will accept you with open arms. The problem you have is having brainless çomars for relatives.
And why the fuck ever someone would discriminate against someone from kktc?

>20 people group

bruv, choose your favroite 4 because the rest will end up snaking the group one day or another

>We always seek to divde our coumminty than to bring ourselves together.

This is true for every Turkish community and all Turks everywhere in the world. No exceptions.

yeah I know what youmean, we already do, me, a bulgaribro and two brits are the 4-man leaders of the group

but thats cause we are the closest mates and plus we're the strongest by far so we're ontop of the pack

ALTIMA ZORT YAPTIM

Ama burada ki kibrislilarin hepsi kendini begenmis itler. Normalde bizim gitidigim Turk cevrede ki duzenlenen sosyal aktiviteler bile katilmazlar.

yazma onlarnan

ZORT PIRT

OSURUYORUM

Bende katılmazdım tb.h
> kibrislilarin hepsi kendini begenmis itler.
Ne yaptılar da bu sonuca vardın, anlatsana.

BOMBOŞ BİR HAYAT YAŞIYORUM

bardağın dolu tarafını gör user
en azından göbüşün dopdolu

HERKES BOK KOKUYOR

89 kiloyum

1) ingilizce bildikleri icin kendini bi bok zanetiyolar
2) hepsinin kednine ayit evleri var ve kendini bi bok zanetiyorlar
3) bize (turklere) ikinci sinif mualmele yapiyorlar ve kendini bi bok zanetiyorlar

...

>3) bize (turklere) ikinci sinif mualmele yapiyorlar ve kendini bi bok zanetiyorlar
Ondan burada da var. bokistan, boktenli, maymun, goblin diye hitap ediyorlar bizimkiler kendilerini.

BOK KOKUYO BÜ ÜLKE

göte göt denir

İkinci sınıf """insan""" yine iyiymiş orospu çocukları. Sizi insan yerine bile koymamak lazım anasını siktiğimin bok kokulu t*rkleri. Rezil herifler.

Sen de onlardan uzak dur?
Yurtdışında yaşasaydım herhalde ailemden başka kimseyle türkçe konuşmazdım. Diaspora toplanınca bir yerde saçmalıyor.

All*ha bin şükür ki bok kokulu t*rk değilim de beyaz bir gürcüyüm

Git /krd/ ac o zaman. Hepimiz esitiz. Anliyamuyorum neden bu kadar aydirimcilik var Turklerde

Uzak duruyorum.

gel beni sik kocacığım hatta sike sike çoğalt yarı gürcü çocuklarımız olsun

>anan

>bir insan salaklığın sınırını ne kadar zorlayabilir

...

...

çocukken zamanı durdurup sınıfta sevdiğim kızı öpmek istiyordum
zamanı durdurabileceğime olan inancım kendimi sevdirebileceğime olan inancımdan daha fazlaydı

sadece öpmek olmaz böyle amını felan elleyip sikini yalattırcan sonra yatırıp sikcen ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh

8. sınıfta ibnenin biri gidip sevdiğim kıza söyleyince (başka sınıftaki) kız beni görür diye tam 1 sene boyunca tenefüslere çıkmayıp otist gibi sınıfta oturmuştum, son derste de gizlenerek çıkıyordum okuldan

götburger olmak için doğmuşsun üzüldüm hocam
sos var mı sos?

AŞKIMI İZLEYİN
youtube.com/watch?v=_W7-KIlklGY

Resim kızın kendisi, 8 yıl geçti hâlâ bakıyorum arada
Dolayısı ile sos yok

SUUDİ ARABİSTAN ?

Kamal değilim

ComfrogSönmez üstad mıdır?

youtube.com/watch?v=QgQLMOYIcAI

ç-çok yalnızım

buralarda qt bostlayan user sen miydin?

H-hayır.

youtube.com/watch?v=qr2t3dXaJd4

all*hım cringe olmaktan bıktım

youtube.com/watch?v=UJ0JUMG58qU

01:30 uLAN NASIL TRAP OLUR YA NASIL ;_;

a-arkadaş olalımmı

hayatında hiç ilişkin oldu mu user?

Kurbağanın modası geçeli yıllar oldu aptal orospu çocuğu.

Niye duygulandın qnq travesti mi sikmek istiyosun?

Bu

Cinsel seks diyorsan hayır olmadı.

...

Ax be

hayır herhangi bir ilişki
çocukken çıkmak falan denirdi hani

...

...

Ben değilim o.

tabii ki hayır AMA
n-neden sordun ki?
benzer bildiğin var mı?
kaç para ister?

i'm 1/32 Turkish.

But I don't know Turkish, can I join you guys/girls?

Kim kaldı eskilerden?

youtube.com/watch?v=cQcE4_7-X78

>girls

>1/32
that's lesser than your country's average
yes you can join us

üst seviye tat hocam kaydettim

Ben küçük bir kızım ama.

I made a Romanian friend recently here. He said he loved Turkish food. I asked him what's famous for food in Romania, he said it's similar to Turkish food lol

Anyways, he also said you guys have a soup called çorba (Turkish spelling here, but same pronunciation), what's in it? Çorba literally just means soup in turkish

eveet daha önce bu linkten birinci bölümünü izlediğimiz

youtube.com/watch?v=WBTyqSXRxEk

"kutu" filminin ikinci bölümü de gelmiştir

youtube.com/watch?v=kpDPL_xNrxs

iyi seyirler

ALTIMA ZORTLATTIM PIRTLATTIM

ahahahahahahaha

youtu.be/BWpsDWgODtk?t=3

>tfw no fransız gf

...

böyle olmasını biz seçmedik dimi?
bazı şeyler çok daha iyi gidebilirdi ;_;

ZORT

hahahahhahahahahhahhahahahahaha

Ama o kadar insan içinden bir tane bile mi çıkmadı? El bile tutuşmadın mı bir kızla?
Çok ilginç.

>bazı şeyler çok daha iyi gidebilirdi ;_;

10 mikronluk hücre çekirdeğinin içindeki genetik materyal oluşur oluşmaz bütün hayatın belirlenmiş oluyor zaten. Tek yaptığımız rolümüzü oynamak. ;-;

bu kaba pezevenklere aldırış etmeyin hamfendi. yaş kaçtı acaba???

Karşıma alıp doğru düzgün muhabbet bile etmemişimdir.

Melez bir kızı siker miydiniz?

kadere iman etmiş bir mümin kardeşim

hayır midem bulandı

16 memur bey, hakaretten dolayı şikayetçiyim, alın pezevengi içeri lütfen.

sadece ilkokulda bir kız arkadaşım olmuştu
el ele tutuştuk, öpuştük, seviştik
çok uyumluyduk ama bir çocuğun ileri gidebileceği kadar ileri gittik
lisede başka yerlere taşındık zorunlu ayrılıktan sonra içe kapanık bir insan oldum ve hayatımda hiçbir şey iyiye gitmedi

...

youtu.be/blYXWQg1PgE

Good ol' days

Keşke kendime bir zenci tokmakçı bulabilseydim desu

>ilkokul
>öpuştük, seviştik

youtu.be/OjM2ZKyJk4Q

liberalizmin temeli hukukun üstünlüğüdür, yani üç-kağıt ekonomisine dayanarak cebini dolduran işadamlarının işine gelen bir düşünce değildir. devletçilik bu işadamlarının daha işine gelir çünkü kamu kaynaklarını siyasi ilişkiler kurarak haksız yere kendilerine aktarma imkanı bulurlar. oysa ekonomik liberalizmin temeli rekabettir: yani kar haddinin rekabete dayalı olarak düşürülmesi, oysa devletçilikte devlet kurumları ve siyaset mekanizmasıyla güçlü ilişkiler kuranlar haksız değer aktarımlarına sahip olabilmektedir. bu sebeple liberalizm bezirganbaşı işadamının işine gelmez: devletle olan hortumları kesilir, tekel olma imkanı hukuken son bulur, rakip firmalar kar haddine baskı yapar, imtiyazları elinden alınır, liberal hukuk haksız kazancın boğazına yapışır. liberalizm girişimcinin işine gelir: yeni bir fikri şirketleştirmesi kolay olur, tekel baskıları altında ezilmez, hukuku arkasına alır devlete yaslananların ayağına kaydırma imkanı ortadan kalkar, şirketini ve fikirlerini hem devlet karşısında hem de özel sektördeki akbabalar karşısında hukuken güvence altına alır, şirketini büyütmesi için gerekli olan ekonomik iklim oluşur, istihdam yaratarak işsizliğe ilaç olur... yani ekonomik liberalizmin önemli bir saç ayağı haksız kazanç sahibi olan işadamlarını hukuken durdurmak, girişim yapmak isteyenlerin önünü açmak, bunun içinde siyaset ve bürokrasiyi değil liberal hukuk mekanizmasını inşaa etmektir...

bu ben değilim bu arada
istediğinize inanın
burada gelip kamal gibi zihin kasacak değilim

Sorsak söyleyemezsin bile karakterin ismini bir dakikanın içinde, amacın ne?

Zina yapmamak ayıplanıyor resmen bu kıyamet alameti adama helal olsun evlenene kadar nefsini korumuş zina yapmamış.

ş*hİT MEZARINA ZORTLATTIM

>Sorsak söyleyemezsin bile karakterin ismini

AQ ÇOMARLAR BİLE YILLARCA LOLİ SİKİYOR REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Akhoca köyünde 5 yıldır 16 yaşındaki kıza para karşılığı cinsel istismarda bulunduğu ve tehdit ettiği iddia edilen 68 yaşındaki şahıs gözaltına alındı.
Edirne'nin Akhoca köyünde yaşayan H.P. (68), yaklaşık 5 yıl önce eşinin kardeşinin kızı E.E. (16) ile 11 yaşındayken kendisine ait evde cinsel ilişkiye girdi. Daha sonra 5 yıl boyunca torunlarını ziyarete gelen E.E. ile kendisine ait evde para karşılığı cinsel ilişkiye giren H.P., iddiaya göre E.E. ile ilişkisi sırasında kameraya görüntülerini de çekti.
H.P.'nin E.E.'yi sürekli "Görüntülerini ortaya çıkaracağım", "Seni babana söyleyeceğim" diye tehdit ettiği ve E.E.'yi eve çağırarak para karşılığı ilişkiye girdiği öne sürüldü. Yaşanan bu olayların ardından erkek arkadaşı olan ve evlenmeyi düşünen E.E.'nin erkek arkadaşına giden H.P., E.E. ile ilişkiye girdiğini söyledi. Bunun üzerine erkek arkadaşı, E.E'nin yanına giderek ayrılmak istediğini ve H.P.'nin kendisine bazı söylemlerde bulunduğunu belirtti.

AHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Bekliyorum hala, 1 dakikayı boşver sen.

hangi anime bu?

hastalık bulaşmasından korkan erkek olabilirdir.

28 yaşına gelip de doğru düzgün
1 kızla bile ciddi düşünemedim
zaman zaman düşündüğümde
ağlamaklı oluyorum
olmayacağından değil
yapamayacağımdan değil
ama buna hazır olmadığımdan
sokakta insanlar görüyorum
o güzel mi güzel
çıtı pıtı yahut
tombik mi tombik
kızlarla geziyorlar
hüzünleniyorum hemen
gözlerim doluyor
ağlamaklı oluyorum
kırlaşmaya başlamış
saçımdan ve sakalımdan utanmadan...

Google.

>turk restoranina git
>yemekten once cig kofte iste
>5 cig kofte 5 euro

Ax be tuccar

seni seviyorum şizo

ş*hİT kızı domaltmayı seviyorum mo-ruQ

gochuumon wa usagi desu ka
güzel mi bari neyi anlatıyor?

Kafe işleten küçük kızlar, yuri falan var içinde.

hahahahahahahahahahahahahahaha

Yuh aq yapan yer yok diye mi kazık fiyat

youtube.com/watch?v=7T6pgZdFLP0

çok iyi hissettiriyor

independent.co.uk/news/uk/home-news/christian-fundamentalist-schools-performed-exorcisms-on-children-and-beat-pupils-in-religious-a7312681.html
>Allegations from ex-pupils include other potential concerns. At some schools, girls were groomed for marriage from a young age, two former students said. They claimed the grooming was done by the church communities that run the schools and by teachers. Methods were said to include controlling girls’ sexuality and isolating them from boys their own age so they might later be married to much older male members of the church groups.

>In some schools they were allegedly encouraged to marry soon after they turned 16, as church leaders told them it was “God’s will”.

>One woman, who attended a school between the late 1990s and early 2000s, said: “There was one girl I knew who married someone more than 20 years older. The man she married had known her since she was seven years old and he was 30. She’d sit on his knee when she was a child. He’d played with her when she was a child. Now they’re married. It’s just really creepy.

Yakıyor mu bu?

>bulgur sıkmasına 5 avro istemek

ama karbonatlı çay beleş

Maalesef turkiye'deki gibi her kosede adiyaman cig kofteci yok

Kendin yap o zaman dingil.

sadece t*rkler yakıyor

KİM KALDI AMK KİM

youtube.com/watch?v=9V4ZlYc8bl4

...

...

Ah doğru ingilizcen yoktu senin, adamlar küçüklükten beyin yıkayıp kendilerine karı yapıyorlar bu kızları, sadece bir iki kişi falan da değil, sistem oturtmuşlar.
Hala yanmadın mı?

...

aha işte köşeyi dönme fırsatı
her yer dönerci dolu
çiköfteci yok
Shizo Leziz Çiköfte zinciri
ismi bu olsun bak fikri ben verdim

Oyle yapiyoz zaten aq, restorantda oylesine istedim iste. 15 euroya 4 koca tabak cig kofte yapabiliyon.

...

Biraz da cringe olalım.
instagram.com/emel.batu/

anan baban tez zamanda acı çekerek ölür inş.

Kapat dönerciyi, başka tarafa yelken açma vakti gelmiş.

...

...

ebenin şeyi. 1 saat sikko veyporweyvi hangi beta dinler?

144bin takipçi??????????????

NASIL KİLO VERCEM BEN AQQQQQQQQQQQQQQ

...

Kamal tutuştu yine, vazelin falan sürün sonrakine amk.

ş*hİT karılarını hamile bırakmak her kürd gencinin birinci vazifesidir

anan baban yanarak can verir inş.

Batman Returns'deki penguen'e benziyo lan bu karı.

T R I G G E R E D

düşünmeden sikerdim

Haklisin dog, benim bildigim saadece bi cig kofteci var o da turklerin bol oldugu yerde. Bi donerci/frituur+cig kofteci kombinasyonu iyi satar gavurlara.

>T*rkiye'deki kezbanların gücünden habersiz olmak

Bi daha düşün qnq.

KEŞKE BÖYLE İNEK GİBİ BİR KARIM OLSA SÜREKLİ ÇOCUK PEYDAHLASAM BANA GÜZEL YEMEKLER YAPSA OFFFFFFFFFF

kadınlarkulübü fahri admini galiba

gotum killi

F-FRANSIZCI ???????????

Midye tava kokoreç ekle sabaha kadar açık tut.

anan bıçaklanır kan kaybından ölür inş.

hacı nedir bu? her kahvaltının fotosunu çekmek çok normal işi olmasa da cringelik nesi var? biraz açıklama

Nefessiz sikerdim.

Şu ekolden xocam.

youtube.com/watch?v=gr5wqQr3doc

keşke böyle feminen ve çocuk gibi bir karım olsa bana babacım dese

Hergün bunu postlaman daha krinj tb.h

Kendimi intihar etmeme ramak kaldı.

bak bak şimdiden unuttu beni
Shizo olcak mekanın adı bak
HAKKIMI HELEL ETMİYEM YOHSA

Al o zaman anası zevklenmiş.

>kızla tanış
>bir süre sonra
>"sen anime izliyo musun user"
>e-evet arada sırada izlerim. neden?
>hiiç, anime izliyomuşsun gibi tipin var da
>t-tamam
>garip sessizlik
bununla ne demek istedi? anime izleyen insan tipi nasıl oluyor ulan?

Gavurlar midye'ye bayilir, istanbul'daki gibi midye dolma yapsan iyi satar. Harbiden guzel fikir user gel burda is acalim :D

*osuruyor*
*osuruk değil bokmuş aslında*
*hemde ishalli bok*
*sıçıyor*

ahahahaahahaa

>anime izleyen insan tipi nasıl oluyor

Şöyle bişey xocam.

>>kızla tanış
siktir git buradan anası sikişmiş orrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrospu evladı normi piçi seni sieee

>gel vatandaş gel zeytinlere kurdele ontanesi bi lira kapan kaçıyor abla ne kadar vereyim

pazarda fln satmıyolardır bunları aq nerden buluyolar lan

A-ANINDA SATTIN LAN HAKKIMI HELEL ETMİYEM ETMİYEMMM

...

tripfag dehilim
gitum pis kokuyor, yardim et

BEYLER ????

TIRAŞ OL OROSPU ÇOCUĞU
TIRAŞ OL VE GÖTÜNÜ YIKA

YIKARKEN ELİNİ SABUNLA SONRA GÖT YANAKLARININ ARASINDA KREDİ KARTI GİBİ İLERİ GERİ İLERİ GERİ YAP BUNU ANAN BABAN ÖĞRETMEDİ Mİ BOK KOKULU OROSPU ÇOCUĞU

...

Tmm aq gel sana istedigini ismarlayim dombili :d

kocişko

...

Aynen, sizinkiler zaten iyi içiyor, bar çıkışlarına gider herhalde.

*cringes*

öldür kendini

+1

ben şişko değilim

seni hala unutmadım ;_;

>güç seviyesini ulu orta yerde göstermek
all*h bilir ne yaptın badutanç verici orospu çocuğu

Sadece 89 kilo, değil mi?
Ama boy 150 olunca iş değişiyor koçum.

sen hala unutma

youtube.com/watch?v=NRtqDGP1KZc

Tabi tabi tombik

Kek

ben o değilim aQ

Hatirliyorum bu kizi,gecmis olsun krsim

Fagbooktan takip ettiği krinj sayfaları görmüştür.

KÜRD yazacaksın qnq

unutmuşum qnq

you için sağol

Canim midye dolma cekti xeske turkiye'de yasaydim

cezasını biliyorsun qnq bunun

yarrak var yermisin piç kurusu

s-seni seviorum qnq

belçikalı vatandaşlığı nasıl alırım qnq bi yardım edermisin ;_;

bn de ;_;
keşke tombiş pipini ağzıma alabilsem ;__;

Musluktan biraz kendine bira doldur, geçer.

TAKLİT ETMEYİN LAN QNQIMLA BENİ REEEEEEEEEEEEEEEEE

...

biliyorum qnq olmadığını onların, aramızdaki o derin bağı kimse çözemez, hele ki o geceden sonra :3

ALTIMA ZORTLADIM

AHAHAHAHAHAHHA

Kesin ulan

Kek

ahahahahahaha

>bütün rafın ve kurdelelerin üstüne kahve döktükten sonra oluşabilecek obsesif compulsif kaynaklı sinir krizi

REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

>IKARKEN ELİNİ SABUNLA SONRA GÖT YANAKLARININ ARASINDA KREDİ KARTI GİBİ İLERİ GERİ İLERİ GERİ YAP

zaten boyle yapyom ama elimi gotume sokarken bok kokuyor, napim ?

yeni