Kurva anyátok

megbaszom a segged

Ha megnyugtat, 3 testvérem van és mind szőke vagy vöröses hajú, nagyon fehér férjet és feleségeket találtak maguknak. A gyerekeken ez már nem látszik és SOHA NEM IS FOG HAHA

senkinek sem érdeke hogy ezeket beintegráljuk

drasztikus módszerhez meg (sajnos) senki sem fog folyamodni

Hát ha dédnagyanyád akkor esélyes hogy rajtad már abszolút nincs hatása. Egy cigány nagyszülővel max egy két külső jegy látszódhat több nem.

Voltunk gyakorlaton egy csajjal nemrég, gyönyörűszép, hosszú,sötétbarna haja volt, meg majdnem fekete szeme, igen szemrevaló. A bőre viszont világos. Az egyik (idősebb) munkatárssal beszélgettünk ő említette hogy a nagyanyja bizony roma volt. Azt sejtettem én is, de a két fentebb említett dolgon kívül nem mondtam volna meg róla. Kedves, vidám volt, meg nagyon szorgalmas, ahova kellett odatette magát 100%-osan. Sztem biztos nevelésen múlik rengeteg.

Integrálni kéne őket valahogy. Ha azt nézzük a nyelvünket már beszélik. Mostmár csak a kultúránkat kéne valahogy rájuk ruházni effektíven.

>integrálni cigányokat
a legrosszabb, hogy a szocializmus és Kádár ezt az akadályt is leküzdötte, de eldobtuk a régi rendszer összes vívmányát, hogy burger kingben zabálhassunk

jóvan viccelek amúgy

nem érdekel különösebben a téma

kár

miért mit szeretnél velük kezdeni akkor ?

nem tudom
apartheid? gáz? szimplán visszahozni a szociális rendőrállamot?

cigány összeesküvés